Reus presenta nova imatge i més avantatges de la polsera turística “Visit Reus”

Polsera Turística Reus

L’Agència Reus Promoció presenta nova imatge de la polsera turística “Visit Reus”, amb més avantatges per als seus compradors, i un disseny més modern i sostenible. La polsera “Visit Reus” promociona la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat i afavoreix l’increment de la durada en l’estad a dels visitants a Reus, així com la seva tornada a la ciutat.

Un dels canvis més destacables d’aquesta polsera és el canvi de format, ja que passa de ser una polsera de silicona amb una mida estàndard tant per a grans com per a petits, a ser una polsera més sostenible, de tèxtil i ajustable, amb l’objectiu de fer-la més perdurable i portable, incentivant-ne, així la conservació per a un futur retorn.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que “voldria posar en valor que aquest és un producte turístic que ens ajuda a desenvolupar l’estratègia de posicionament de la ciutat pel que fa al turisme cultural, amb uns molt bon resultats que també reflecteixen la desestacionalització de les vistes a Reus “.

Ampliació dels avantatges

La polsera incorpora nous avantatges lligats, per un costat amb el turisme familiar i, per l’altre, amb el Vermut de Reus i el seu preu passa a ser de 15 euros, 3 euros més que l’anterior.

Visit Reus Family!

Una altra novetat és el joc de pistes del Gaudí Centre. Les famílies que comprin la polsera Visit Reus! gaudiran de la possibilitat de fer la visita d’una manera diferent, amena i divertida. Es tracta d’una eina especialment pensada per a famílies amb nens d’entre 9 a 15 anys que els permetrà descobrir la figura de l’arquitecte d’una manera més participativa.

També especialment pensat per aquelles famílies amb nens menors de 8 anys, s’ha creat un «kit» regal de manualitats preparat per fer en família a la zona de tallers del Gaudí Centre o que es poden emportar i fer a casa. Aquest paquet regal es lliurarà a totes aquelles famílies amb nens petits que comprin la polsera Visit Reus!

L’objectiu d’aquests nous productes és incrementar el nombre de visitants en família que compren la polsera, convertint la “Visit Reus!” en una eina molt atractiva per aquest tipus de públic.

Visit Reus Vermut!

Aquest avantatge està especialment pensat per al públic que vol conèixer la història del Vermut de Reus visitant l’Estació Enològica.

Per tal de potenciar la visita a l’Estació Enològica, s’oferirà la possibilitat de visitar l’edifici on podran gaudir de l’explicació de la història del Vermut de Reus mentre degusten un dels 8 vermuts a un preu especial.

Les previsions per aquest 2020 és que aquestes novetats ajudin a incrementar el nombre de polseres venudes i, també la satisfacció dels clients envers la tipologia de visita.

L’objectiu de l’Agència és anar ampliant els avantatges dels compradors segons els diferents segments de visitants apostant, cada vegada més, per l’especialització de la visita.

“Visit Reus” millora l’experiència turística ja que ofereix en un sol producte la visita dels cinc espais patrimonials i culturals de la ciutat (Gaudí Centre, el Campanar, l’Institut Pere Mata, els dos espais museístics de la ciutat, el del raval de Santa Anna, i el d’Art i Història de la plaça de la Llibertat) a un preu reduït, incrementat la satisfacció dels clients, allargant la seva estada a la ciutat i afavorint la seva fidelització, ja que la polsera té una validesa de sis mesos des que s’activa i això facilita el retorn del visitant a la ciutat.

Evolució estadística de la polsera

Des de l’inici de la campanya “Visit Reus!” el 9 d’agost de 2017 i fins al 31 de desembre de 2019 s’han venut un total de 6.905 polseres amb les dades següents:

Estadística de la polsera

Procedències del turisme

En relació al turisme internacional, el turisme francès representa un 42% i el rus un 16%.

El turisme estatal més significatiu és el turista de València (23%), seguit pel turista de Madrid (16%), el del País Basc (14%) i el d’Aragó (13%).Pel que fa al turisme català els usuaris d’aquesta polsera són, bàsicament, de Barcelona i província, amb un 76% sobre el total de visitants catalans. Destaca també l’usuari de proximitat, amb un 14% de visitants de la demarcació de Tarragona.

Si avaluem les xifres als diferents espais per procedències, es constata la mateixa relació que en la compra de polseres al Gaudí Centre, museus i el campanar. A l’Institut Pere Mata, els visitants catalans i francesos destaquen molt per sobre de les altres nacionalitats, representant el 30% i el 14% del total de visitants respectivament. Així mateix, crida l’atenció positivament l’increment del turista Internacional d’altres nacionalitats (13%) que visita l’Institut Pere Mata i que fa ús del codi QR per accedir a l’autobús.

Comparativa d’estadístiques 2018-2019

Comparant les dades globals de visita als diferents espais durant l’any 2019 al respecte del 2018, observem un increment de visitants amb la polsera turística a tots els espais.

Aquest increment  demostra l’evolució positiva de venda de polseres i reforça l’estratègia de promoció i comercialització implantada per l’Agència.

En tots els espais que conformen la visita s’ha experimentat un augment d’aquest visitants on destaca el turista francès i rus.

Especialment interessant és, també, l’increment del turista català, majoritàriament de Barcelona i província, que aprofita  la possibilitat de retorn que ofereix la polsera per acabar de realitzar les visites i que fa evident  l’encert de les accions promocionals realitzades a nivell de Catalunya.

Polseres al Gaudí Centre

Les polseres es poden adquirir al Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal. Són gratuïtes per a infants fins a 8 anys. El preu de les polseres és de 8 euros per a júniors, entre 9 i 14 anys; de 10 euros, per a sèniors (a partir de 65 anys), i de 15 euros per a adults (visitants de 15 a 64 anys).

Els diferents espais a visitar amb la polsera “Visit Reus!” estan especialment identificats i s’hi pot accedir amb les condicions i horaris habituals de cada equipament, incloent també el servei d’audioguia al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.