Reus reciclarà texans vells de la mà de Numon

Reus reciclarà texans vells de la mà de Numon
  • La marca de complements reciclats organitza una festa on ofereix la possibilitat de convertir
    uns texans vells en una pràctica bossa o motxilla
  • Aquesta iniciativa busca promoure el reciclatge i la reutilització de texans
  • La Denim Party és la presentació dels nous models fets exclusivament amb teixit texà
  • Tots els que donin texans entraran en el sorteig d’un val de 50€ per gastar a la botiga de Reus
  • Totes les bosses que elabora la Núria Hernández estan fetes a partir de teles reciclades
Reus reciclarà texans vells de la mà de Numon
La Denim Party es celebrarà el 14 d’abril a la Numon Concept Store de Reus

El texà –ja sigui en pantalons, en faldilla, en camisa o jaqueta– és possiblement l’única peça dels armaris que sobreviu a modes i tendències temporada rere temporada. S’ha convertit en tot un clàssic de qualsevol armari, fins al punt que, per a alguns, és gairebé una peça de col·leccionista. Qui més qui menys guarda alguns jeans especials a l’armari amb els que va anar a un concert memorable o es va fer el primer petó, però que ja no es posa perquè són massa vells i no vol llençar pel seu valor emocional. Doncs ara, tot aquell que ho vulgui té l’oportunitat de donar una segona vida a aquests texans únics gràcies a la marca de bosses Numon i la Denim Party, que es celebrarà el proper dissabte 14 d’abril d’11 a 15h a la Numon Concept Store (c/ Sant Magí Alegre, 4) de Reus.

Durant aquest dia, Numon presentarà la nova col·lecció de bosses denim per a aquesta
temporada fetes artesanalment a partir de texans, camises, caçadores o jaquetes texanes reciclades. Per una vegada, les vànoves, cortines o cobrellits amb els que habitualment la Núria Hernández, la creadora d’aquesta marca, fa aquestes bosses cediran el protagonisme als texans que, després d’un procés manual de tallar, cosir i rematar, es convertiran en pràctiques bosses de mà, creuades o motxilles.

Reus reciclarà texans vells de la mà de NumonAixí doncs, a banda de poder comprar un d’aquests nous models denim de Numon, tothom
qui ho vulgui podrà sumar-se a la Denim Party i fer dels seus texans especials una pràctica
bossa. Només cal que el dia de la festa s’acostin a la Numon Concept Store amb els seus vells jeans i els donin per a què la Núria Hernández en pugui fer una pràctica bossa o motxilla. Tots aquells que es decideixin a donar el seus vells jeans entraran en el sorteig d’un val de compra de 50€ per gastar a la Numon Concept Store. Qui ho vulgui també podrà donar texans sense estar obligat a convertir-los en una bossa. Aquestes persones també entraran en el sorteig del val regal.

El texà més adequat per fer aquestes bosses és el de tota la vida: quant més ample millor, sense barreges amb altres teixits i que no estiguin foradats. A banda dels pantalons, les faldilles, camises o caçadores texanes també es poden convertir en bosses. Per això, aprofitant que fa només unes setmanes que hem estrenat la primavera i que cal fer el canvi d’armari és un bon moment per buscar aquelles peces que ja no ens posarem i fomentar d’aquesta manera la reutilització i el reciclatge de teixits, tal com reivindica Numon des dels seus inicis.

Numon va néixer l’any 2010 i des d’aleshores elabora de manera artesanal cadascuna de les seves peces. Aquests complements, creats per la dissenyadora Núria Hernández (1985), són bosses amb personalitat pròpia, fruit de l’ús de materials reciclats a l’hora de fer-les. Amb teixits com cortines, vànoves o fundes de sofà, la Núria elabora diferents tipus de complements per al dia a dia que destaquen per la seva comoditat, versatilitat i disseny.

Reus reciclarà texans vells de la mà de Numon

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.