‘Reus Roda’ a favor de La Marató al Parc del Lliscament

El proper dia 18 de Desembre, 3 empreses han organitzat una activitat oberta a tothom amb l’objectiu de fer una recaptació per l’edició d’enguany de la Marató, destinada a la recerca sobre malalties cardiovasculars.

Aula Esport, Taller del Patinete i Vima events, han volgut unir esforços i recursos per oferir una activitat diferent per nens i nenes de la nostra ciutat i puguin així col.laborar i sentir-se part implicada en la recaptació.
L’activitat tindrà un contingut totalment lúdic, dividit en 3 formats: exhibició amb Lucas Caballero, competició nivell amateur i PRO amb prèvia inscripció de 3,00 € (quantitat que anirà íntegrament a la donació) i free style, moment en que podran lliscar lliurement supervisats per monitors que també els ajudaran ensenyant trucs i tàctiques per lliscar amb seguretat i sense ensurts.

Els guanyadors de les competicions, rebran premis de marques que també col.laboren altruistament i els assistents que ens vinguin a veure, també poden fer la seva aportació amb l’esmorzar solidari fent una donació d’1,00 € (coca de Forner amb xocolata).
Tots els donatius aniran íntegrament a la causa per la recerca en salut cardiovascular.

PROGRAMA ACTIVITAT:

10.00 h Benvinguda als participants
10.30 h Exhibició scooter amb Lucas Caballero
11.15 h Competició Amateur
12.00 h Competició Nivell PRO
13.15 h Llisca amb els millors

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.