Reus, seu de la gira de Ciutats defensores drets humans

El projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans inicia la 12a edició i l’Ajuntament de Reus, a través del departament de Solidaritat i Cooperació de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, se suma un any més a la gira que portarà a la ciutat xerrades de reconeguts defensors i defensores dels drets humans.

L’edició d’enguany del programa de xerrades gira al voltant de la defensa del territori i el medi ambient, la defensa dels drets de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+, de la pau i dels drets civils i polítics i la defensa dels drets de les persones migrades i refugiades.

Reus acollirà les xerrades de dues defensores:

  • El dimecres 3 de maig de 9:30 a 11:30h a l’Institut Tapiró, parlarà Morena Herrera, feminista i activista pels Drets Humans del Salvador. Reconeguda pel seu treball contra la prohibició de l’avortament al seu país). Farà la xerrada “El testimoni de Morena Herrera en la defensa dels Drets Humans al seu país” per alumnes de 3er i 4rt d’ESO.
  • El dijous 4 de maig de 10:45 a 12:45h, a l’Institut Baix Camp serà el torn de Yurany Cuéllar, de Colòmbia per parlar dels drets de les dones, el dret a la Pau, la defensa de la terra, el territori i el medi ambient. Farà la xerrada “El testimoni de la defensa dels drets Humans de les dones rurals i camperoles a Colòmbia” per alumnes de 3er d’ESO.

Ciutats Defensores dels Drets humans es un projecte coordinat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat amb la participació de 28 ajuntaments i 9 entitats i institucions catalanes implicades en la defensa i promoció dels drets humans a escala local i global. El projecte vol donar a conèixer la feina de defensors i defensores dels drets humans i la importància de donar-los suport, ajudant a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.