Reus té a punt la Campanya de Nadal 2020

Reus té a punt la Campanya de Nadal 2020

Aquest divendres 26 de novembre començarà oficialment la Campanya de Nadal de Reus amb la tradicional encesa de llums que, en aquesta ocasió, inclourà a més dels carrers del centre de la ciutat, l’encesa simultània als diferents barris. Aquesta serà una campanya atípica i condicionada per les mesures sanitàri es i les recomanacions de distanciament social atesa la pandèmia de la COVID19.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que “volem transmetre l’alegria i la il·lusió de les festes i anunciar-vos que tindrem un Nadal més nostrat, més tradicional”.

La campanya s’allargarà fins al diumenge dia 10 de gener i està dissenyada amb una imatge similar a la de l’any passat, incorporant personatges amb mascareta i la figura dels follets, “uns personatges que formen part de l’imaginari col·lectiu català i que traurem al carrer on, respectant en tot moment les normes sanitàries, informaran a la ciutadania del Nadal a Reus”, ha explicat la regidora.

La Campanya de Nadal tindrà diferents espais on es concentraran les activitats. A la plaça del Mercadal hi ha instal·lat un arbre verd que evoca els arbres més tradicionals de les festes. També hi haurà el Mercat de Nadal a partir del dia 3 de desembre i fins al dia 20 de desembre. I finalment, projeccions d’elements nadalencs durant 45 dies.

La plaça de la Llibertat serà un altre dels espais nadalencs a Reus. S’hi trobarà una gran bola transitable de llum i també hi haurà un muntatge lumínic, similar al de la plaça del Mercadal, i que inclourà projeccions al terra dels elements i el logo de la campanya de Nadal.

Pel que fa a la plaça del Prim, s’hi instal·larà un gran pingüí il·luminat. I, a la plaça d’Evarist Fàbregas el Mercat d’Artesania del 4 de desembre al 5 de gener.

La voluntat de l’Ajuntament de Reus és donar suport als establiments de comerç, servei i restauració incentivant les compres de Nadal. Per aquest motiu, un dels aspectes que s’ha reforçat és, a banda de la il·luminació als barris, la il·luminació als carrers del centre de la ciutat, augmentat l’ajut que atorga el consistori fins a un 70%. Les llums de Nadal estaran enceses de 17:30 h a 22:00 h.

L’encesa de les llums des de la plaça del Mercadal, que simbòlicament representa l’arrencada de tota la campanya, es farà online a partir de les 18:30 h i serà retransmesa per Canal Reus TV i les xarxes socials de l’Ajuntament i de Reus Promoció, a banda del propi Canal YouTube de l’Ajuntament de Reus.

La Campanya de Nadal de Reus, que compta amb un pressupost de 250.000 euros està coordinada per l’Agència Reus Promoció i té la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.