Reus Transport prohibeix els patinets elèctrics al transport públic a partir de l’ 1 de febrer

A partir de l’1 de febrer, i durant 6 mesos, Reus Transport prohibeix l’accés al transport públic urbà de patinets elèctrics. Aquesta restricció temporal es fa seguint la recomanació de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona, emesa e l 12 de gener i amb el mateix criteri que les instruccions adoptades pel Departament de Territori, l’ATM de Barcelona, Rodalies i els Ferrocarrils.

Reus Transport adopta aquesta decisió per garantir la seguretat de tots els viatgers, mentre es realitza un estudi per part dels òrgans competents per determinar les condicions d’ús i l’accés amb seguretat dels vehicles de mobilitat personal als sistemes de transport públic. Segons l’ATM, mentre no es disposi d’aquest estudi es mantindrà la recomanació de prohibir-ne l’accés. De moment, és vigent fins al 31 de juliol i afecta als patinets elèctrics i/o altres vehicles de mobilitat personal com monocicles.

Aquesta restricció temporal arriba arran de l’explosió d’un patinet elèctric a l’interior d’un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el novembre passat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.