Revetlla Jove de Sant Pere de Cambrils, el 2 de juliol

El Departament de Joventut recupera enguany la Revetlla Jove de Sant Pere a la platja. La festa se celebrarà el dia 2 de juliol de les  23h a 5h de la matinada a la Platja del Regueral. Com a novetat, enguany s’ha canviat la ubicació i l’escenari se situarà a l’alçada del pi rodó.  

El cartell musical de la revetlla està format pels grups de versions Ready to Rock i Band-idos perversions i DJ Ceba per finalitzar. La barra anirà a càrrec de l’entitat juvenil Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.  

Durant tota la revetlla hi haurà un Punt Lila per tal d’informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i comportaments sexistes que es puguin produir en aquest espai d’oci. 

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que enguany s’oferirà aquest servei de punt lila tota la nit de la revetlla, reforçada amb falques amb missatges, en un context festiu a la platja, tal i com van demanar els i les joves.  

La regidora també ha recordat que durant dos anys el jovent no ha pogut gaudir d’aquesta revetlla. Finalment, ha destacat la importància de donar suport a les entitats juvenils i ha afirmat que oferir-los la possibilitat de portar la barra és una manera d’ajudar-los en el seu autofinançament.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.