Rock The Stage 2024

El sisè Campionat de Hip Hop i Danses Urbanes “Ciutat de Reus” ROCK THE STAGE 2024 es portarà a terme el cap de setmana del 27 i 28 d’abril de 2024 a Reus (Tarragona).
Aquest Campionat està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i per l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i de Reus Esport i Lleure, SA i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i del Consell Comarcal del Baix Camp.
Per primer any també es celebrarà la Final Nacional de Catalunya de Hip Hop i Danses Urbanes, on els grups, parelles i solistes d’escoles d’arreu de Catalunya podran competir per determinar quins són els guanyadors de la Final Nacional.
Es faran dues classificacions: la classificació de la FINAL NACIONAL DE CATALUNYA (on competiran els grups, parelles i solistes d’escoles d’arreu de Catalunya) i la classificació del CAMPIONAT OBERT (on competiran tots els grups, parelles i solistes inscrits/es).
Aquesta sisena edició aplegarà més de 800 participants de 33 escoles del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, Barcelona, Navarra, Aragó i Galícia. En total, s’esperen unes 112 actuacions tant en grup com en individual repartides en 10 categories.
Els participants poden des d’infants, joves i adults que s’han iniciat en les danses urbanes fins a ballarins i ballarines amateurs i professionals.
En aquesta sisena edició, el jurat el formen 3 jutges internacionals amb una àmplia experiència en el món de les Danses Urbanes i el Hip Hop.
La jornada competitiva tindrà lloc dissabte 27 d’abril de 2024 a partir de les 10 hores i a la tarda des de les 16:30 hores i es podrà veure en directe gràcies a la col·laboració de Canal Reus TV.
Durant el diumenge, el jurat del Campionat oferirà a l’Escola Artis de Reus 5 workshops o tallers pràctics per a totes aquelles persones interessades en millorar la seva tècnica en la dansa.
Els organitzadors del Campionat Rock The Stage recolliran les donacions de totes les persones que assisteixin al Campionat i es lliuraran íntegrament a l’Associació ACNEFI i a l’Associació ENACH.
Els donatius permetran veure aquest Campionat com a públic i s’hauran de fer efectius a la plataforma ENTRADIUM: https://entradium.com/events/rock-the-stage-2024
Les entrades – donacions consistiran en:
− ENTRADA SOLIDÀRIA* per assistir DISSABTE MATÍ: 6,00 euros
− ENTRADA SOLIDÀRIA* per assistir DISSABTE TARDA: 6,00 euros

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.