Ruta artística de la ciutat

‘Aquestes, les meves breus lletres a les teves mans’

L a Sala Fortuny del Centre de Lectura acull fins al 21 de juliol l’exposició fotogràfica ‘Aquestes, les meves breus lletres a les teves mans’, que mostra 10 fotografies del fotoperiodista Xavi Jurio amb textos de l’escriptora Chandra Martínez.

Xavi Jurio és un fotoperiodista reusenc. Ha treballat per a revistes de viatges nacionals i europees i per a la premsa local i internacional com Week End, Viatjar, El Punt Avui i Gazzeta de l’Sport. És creador de l’agència fotogràfica Presstiff. com i fotògraf d’institucions com la Cambra de Comerç de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

Actualment col·labora amb La Guia de Reus, Indicador d’Economia, La Vanguardia, La Liga i diverses agències i revistes especialitzades. Chandra Martínez López és escriptora també reusenca. Ha participat en diversos concursos de microrelats i ha publicat el llibre ‘Contes per a l’ànima’.

‘Aquestes, les meves breus lletres a les teves mans’ Centre de Lectura – Fins al 21 de juliol De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 21 h els dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.