La «Ruta del Vermut de Reus», nou paquet turístic per incrementar la pernoctació dels visitants

L’Agència Reus Promoció presenta la «Ruta del Vermut de Reus», un paquet de nous productes turístics a l’entorn del vermut de Reus, un element genuí de la ciutat i amb una important capacitat d’atracció de visitants. La ruta és una nova iniciativa turística que neix de l’interès compartit entre l’agència i el sector d’hoteleria de la ciutat d’allargar l’estada dels visitants a Reus amb l’objecti u de incrementar la pernoctació.

En aquest sentit, a les trobades realitzades periòdicament per l’Agència Reus Promoció amb els establiments hotelers de la ciutat, ja es va apuntar l’interès que podia tenir pels clients dels hotels la possibilitat de realitzar activitats a l’entorn del «Vermut de Reus» com a complement a l’oferta de patrimoni modernista, Gaudí Centre, compres i cultura amb la que compta la ciutat.

foto_170515_cp_ruta_del_vermut_de_reus3_0D’acord amb aquesta proposta, l’Agència ha estat treballant des de l’estiu de l’any passat en l’estructuració de nous productes turístics. Per a la creació d’aquesta nova proposta turística s’ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Tourislab, i amb la participació dels agents privats de la ciutat vinculats als vermut: els productors de les marques del «Vermut de Reus» (Cori, Iris, Miró, Rofes, Yzaguirre) els establiments vinculats a aquest producte (Cal Massó, Museu del Vermut i Vermuts Rofes, les empreses turístiques de la ciutat que realitzen visites guiades a l’entorn del «Vermut de Reus» (Còdol Educació i Ans Educació) ) i les entitats que hi col·laboren (Reusenques de Lletres).

El projecte ha estat finançat amb l’aportació de la taxa turística, la recaptació de l’impost sobre estades en establiments turístics de Reus.

Fruit del treball que s’ha desenvolupat durant quasi un any, avui es presenta un portafoli d’activitats turístiques a l’entorn del «vermut de Reus», dirigides a públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística molt singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus. Són vuit activitats noves per descobrir l’essència del vermut de Reus, que inclouen la cata comentada a diferents cellers productors, visites guiades als establiments estretament vinculats al món del vermut, i rutes dinamitzades, i en algun cas, teatralitzades, per descobrir la història i l’essència del vermut de Reus.

foto_170515_cp_ruta_del_vermut_de_reus1_0En aquest moments, també s’està tancant amb els hotels de la ciutat una sèrie de paquets d’estada per a visitants individuals, que inclouen l’allotjament i la realització d’activitats a l’entorn del vermut i la descoberta del patrimoni. En una primera fase, aquestes escapades es dirigeixen a públic català, amb la intenció d’ampliar properament aquesta oferta d’estades al públic espanyol.

Per a la difusió de la «Ruta del vermut de Reus» s’ha editat un fulletó específic on es presenta tota aquesta nova oferta d’activitats, a la que es sumen les visites al patrimoni modernista que organitza l’Agència Reus Promoció. En aquest material de difusió també s’han inclós els esdeveniments en que el vermut de Reus és protagonista, com la vermutada popular, la fira expovermut, la Reus viu el Vi i la programació de vermuts musicals a Cal Massó.

Amb aquest nou producte turístic, únic i singular en tot l’estat, posiciona la ciutat de Reus com a capital del vermut i reforça la seva capacitat d’atracció de turisme cultural, obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme.

foto_170515_cp_ruta_del_vermut_de_reus2_0

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.