Salou celebra un còctel solidari a favor de la lluita contra l’Alzheimer

L’hotel Olympus Palace de Salou ha celebrat un espectacular còctel solidari per lluitar contra la malaltia de l’Alzheimer. Un esdeveniment que ha sumat múltiples ajudes i que van destinades íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar, entitat beneficiaria sense ànim de lucre i que desenvolupa projectes estratègics que tenen com objectiu contribuir en la prevenció de l’Alzheimer i donar resposta a les noves necessitats de malalts i famílies; que fomenta la recerca i que porta a terme accions divulgatives i de sensibilitat social.  La Fundació ha estat la entitat impulsora del Centre Terapèutic per l´Alzheimer i Unitat de la Memòria del Camp de Tarragona.

Més de 300 persones han assistit a un còctel que ha omplert d’una magnífica atmosfera solidaria el rooftop SUMMIT de l’Hotel Olympus Palace. L’acte ha comptat amb nombroses personalitats del territori com Àngel Xifré, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; de l’alcalde de Salou, Pere Granados; de l’alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales; de la regidora de benestar social de l’Ajuntament de Reus, Anabel Martínez i de Gil Cristià, en nom de la propietat de l’Hotel Olympus Palace.

Previ a l’inici del còctel, la doctora Clara Vila-Castelar, neuropsicòloga de l’Hospital General de Massachusets i Instructora de l’Escola de Medicina de Harvard ha realitzat una exposició sobre la situació actual de la malaltia de l’Alzheimer, en matèria de prevenció i investigació. Una professional de prestigi, de Tarragona, veu autoritzada en la matèria i que no s’ha volgut perdre el còctel solidari. Durant la nit els assistents han pogut assaborir l’excel·lent gastronomia de l’equip de restauració de l’Hotel Olympus Palace. L’acte ha disposat també de la presència del xef amb una estrella Michelin, Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou. El còctel solidari ha estat amenitzat amb la música de l’artista Philioe Stanton i del DJ Javi Hidalgo. Un sorteig d’excel·lents regals ha posat el fi de festa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.