Salou és cultura, festa i tradició

Salou

Salou

Ens trobem a l’equador de l’estiu i Salou és ple d’energia positiva i activitats programades per la Regidoria de Cultura i Festes. El plat fort és el Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou, amb concerts simfònics i música de cambra els dies 6, 13, 17, 20 i 23, en escenaris com la plaça de les Comunitats Autònomes, l’Espigó del Moll i la Torre Vella. Amb òpera, sarsuela, musicals i ‘great hits’ de la música pop; piano, bandes sonores i interpretacions de violoncel.

La mainada segur que no es voldrà perdre els estius Xic’s als barris, cada dijous, excepte el 15 d’agost, i també podrà conèixer les activitats a la Biblioteca.

Pels cinèfils, sessions a la fresca gratuïtes; el 16, al Mirador de Salou, i el 30 d’agost, a la plaça d’Andalusia, a les 22 h.

Les sardanes són una altra de les opcions. El dissabte,10 d’agost, al Passeig de Jaume I actuarà la Cobla Reus Jove i el Grup Tarragona Dansa. I, pel que fa a les havaneres, el 7 d’agost, a les 22 h, a la plaça de les Comunitats Autònomes hi haurà una trobada a càrrec dels grups Sons de l’Havana i Peix Fregit. El dissabte, 31 d’agost, al Cap Salou, Platja de Cala Crancs, actuació del Grup Xicranda.

Així mateix, el dissabte, 10 d’agost, a les 22 h, hi haurà una trobada de bèsties de foc al Passeig de Jaume I.

Pel que fa al comerç, el 23, 24 i 25 d’agost, al Passeig de Jaume I, se celebrarà una nova edició de la Fira Fora Stocks, on els establiments tornaran a treure les botigues al carrer; un certamen organitzat per la Regidoria de Dinamització Econòmica.

Del 8 al 15 d’agost, Salou viurà les Nits Daurades, una magnífica festa per gaudir de la música, l’espectacle, la cultura i les tradicions. Fins al 31 d’agost, la Masia Catalana acull el Mercat de Nit; i la Torre Vella, fins al 31, lluu una exposició de Núria Rion.
Atenció, pels amants de l’esport també hi ha un munt d’activitats: futbol, bàsquet i natació. Bon estiu!!Salou

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.