Salou fa un homenatge a la gent gran

L’envelat de Salou ha congregat més de 400 persones, que han estat objecte d’homenatge com a col·lectiu de gent gran del municipi. Es tracta d’un acte que ja és tradició en el marc de la Festa Major d’Hivern i que sol estar presidit per l’alcalde Pere Granados.

La trobada ha comptat amb la presència de destacats membres de la Corporació Municipal. Durant la celebració, s’ha reconegut la contribució inavaluable dels jubilats, no només per la seva aportació al desenvolupament de Salou durant la seva vida laboral, sinó també pel suport continuat a les seves famílies.

L’Ajuntament de Salou, a través del seu alcalde, ha reiterat el seu compromís amb el benestar de la Gent Gran, destacant iniciatives com l’adquisició municipal de l’Esplai, un moviment clau per garantir un espai de trobada i activitat per a aquest col·lectiu.

Aquestes accions s’inscriuen dins d’una estratègia més àmplia per millorar la qualitat de vida dels residents, amb projectes significatius com la millora de l’espai urbà, incloent-hi la transformació del barranc de Barenys, la segona fase de l’arranjament de Carles Buïgas, i la renovació d’onze places a Salou.

L’Ajuntament de Salou, a través del seu alcalde, ha reiterat el seu compromís amb el benestar de la Gent Gran, destacant iniciatives com l’adquisició municipal de l’Esplai, un moviment clau per garantir un espai de trobada i activitat per a aquest col·lectiu

L’esdeveniment ha comptat, també, amb la participació d’Aurora Canals, presidenta de l’Esplai de Jubilats Salou; d’Amàlia Huguet, presidenta de l’Associació de Jubilats del Parc Salou, i de diferents regidores i regidors del Consistori.

La celebració ha culminat amb una actuació de l’Orquestra Rube’ns, que ha ofert música i ball per a tothom, posant el punt final a una jornada plena de reconeixement i alegria.

Aquest homenatge no només celebra les aportacions passades, sinó que també reafirma el compromís continuat de Salou amb el benestar i la inclusió de la seva gent gran, essencial per al teixit social del municipi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.