Salou limita la velocitat dels seus carrers a 30 km/h

Salou limitarà la velocitat dels seus carrers a 30 km/h, a partir de demà dimarts, 11 de maig, amb l’entrada en vigor de la modificació de l’article 50 del Reglament General de Circulació, el qual estableix uns límits genèrics de velocitat a les vies urbanes.

Per tant, totes les vies del municipi passaran a ser de velocitat 30 km/h, a excepció de les següents vies, que seran de 50 km/h: Travesseres (C-31-B); Camí de Cavet (T-325); Pla de Maset; Carretera de la Costa; Avinguda Pere Molas; Carrer de la Pedrera; i Avinguda Cap Salou.

Així mateix, l’entrada en vigor d’aquesta modificació permetrà la circulació dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), com patinets elèctrics, per les calçades dels carrers que són de 30 km/h, tot i que es transitarà, preferentment, pel carril bici. Recordar que mai no es podrà circular per la vorera.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Salou està pendent de l’aprovació de la modificació de l’Ordenança de Trànsit, pel que fa als VMP, on s’afegiran altres obligacions, com l’ús del casc, entre d’altres.

Cal recordar que el municipi de Salou ja comptava amb carrers limitats a 30 km/h, com eren les zones escolars i determinades zones residencials; així com el Passeig Jaume I, amb el què el Consistori salouenc ja va donar un pas endavant i va limitar-lo, també, a 30, seguint l’estratègia del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Salou.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.