Salou millorarà l’enllumenat públic d’un tram de la carretera de la Costa

Millora del enllumenat de la costa salou

Les obres, que s’estan licitant, tindran un termini d’execució de 4 mesos i ascendiran a 95.906,97€

L’Ajuntament de Salou ha aprovat el projecte de millora de l’enllumenat públic del tram de la Carretera de la Costa comprés entre la rotonda de la Carretera del Far i la de Replanells, el qual està format per columnes de 4’00 m amb dos tubs de fluorescents de 36W cadascuna.

Degut a la seva antiguitat, una part considerable de les columnes presenten un estat de corrosió avançat, juntament amb la il·luminació que proporciona el conjunt de fluorescents és insuficient

tant per vianants com per a conductors, es procedirà a millorar-los per tal de minimitzar la contaminació lumínica a la vegada que també es pretén obtenir un estalvi energètic amb l’aplicació de sistemes d’encesa, equips i làmpades de més alt rendiment.

L’actuació afecta a un total de 79 punts de llum distribuïts en 2 quadres de comandament. Del total de punts de llum afectats, a 75 es canviarà la columna, lluminària (pantalla fluorescent 2x36W), equip d’encesa i la làmpada actual (fluorescent 2x36W) per tecnologia de Vapor de Sodi d ́Alta pressió (VSAP).

Als quatre punts restants ubicats a la rotonda de Replanells en columna de 10m, es canviarà només l’equip d’encesa i la làmpada actual de Vapor de Mercuri (VM) per Sodi d’alta pressió (VSAP). Tanmateix, és substituiran els fluorescents muntats a les mateixes columnes a 3,60m per fluorescents led de 18W.

Un cop licitada, l’obra, tindrà un termini d’execució de 4 mesos, a partir de l’Acta de Comprovació del Replanteig. El pressupost d’execució per contracte d’aquestes obres de millora, ascendeix a 95.906,97 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.