Salou obre les inscripcions del voluntariat per al Parc de Nadal Espai Xic’s

L’àrea de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure de l’Ajuntament de Salou obre, aquesta setmana, la inscripció per participar al voluntariat del Parc de Nadal Espai Xic’S, que es durà a terme del 27 de desembre de 2021, i fins al 5 de gener de 2022.

L’Espai Xic’S comptarà amb 12 monitors/es especialitzats, un director i una cinquantena de voluntaris/àries, així com amb els encarregats de les atraccions.

Per formar part del voluntariat no és necessari tenir cap titulació. La tasca principal del voluntari/ària és donar suport a la labor de l’equip de monitors, així com controlar que els nens i nenes pugin, amb seguretat, a les atraccions i inflables.

Els joves que facin de voluntaris al Parc de Nadal podran col·laborar en l’organització de la Colla Jove Masia Tous, del Cós Blanc.

L’alcalde Pere Granados ha posat de manifest “la voluntat de l’Ajuntament d’oferir un conjunt d’activitats per aquest Nadal, especialment, adreçades als més petits”; i ha mostrat la seva satisfacció per “poder tornar a gaudir d’aquesta iniciativa, tan ben acollida per la nostra ciutadania i tan esperada pels nens i nenes, cada any”.

La regidora de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, Julia Gómez, ha afirmat que “la participació dels voluntaris i voluntàries és imprescindible perquè fan una feina molt positiva i contribueixen al bon funcionament del parc, d’una manera, totalment, altruista”, i, ha afegit que “des de l’Ajuntament, això ho valorem moltíssim”.

Les inscripcions es poden dur a terme al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) del Centre Jove Masia Tous (c. de Maria Castillo, 1), durant aquesta setmana, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h.

Més informació, al telèfon 977 35 07 86 o bé, presencialment, a la Masia Tous.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.