Salou participa a la fira ‘OnViaje’, el primer certamen virtual del viatge

Salou participa a la fira 'OnViaje', el primer certamen virtual del viatge

Es tracta d’un espai virtual, amb un doble objectiu: fer arribar l’oferta turística al consumidor final; i esdevenir un punt de trobada de professionals, destinacions i institucions del sector

Salou participa a la primera i única fira virtual del viatge OnViaje, un esdeveniment que se celebra des d’avui dijous, 18 de juny, i fins aquest diumenge, dia 21. Es tracta d’un espai, adaptat a les circumstàncies actuals provocades per la COVID-19, que neix amb un doble objectiu: fer arribar l’oferta turística al consumidor final, i esdevenir un punt de trobada de professionals, destinacions i institucions del sector.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou empren aquesta acció de promoció, emmarcada en un entorn digital, amb l’objectiu de posicionar-se com una destinació intel·ligent, propera i adaptada a les noves necessitats i rutines dels visitants.

Així, en forma part d’aquesta fira, amb el seu propi estand, com a única destinació participant de la Costa Daurada, junt amb altres indrets, com Cadis, Lanzarote, Costa Brava, Astúries, Menorca i País Basc, entre d’altres. L’horari d’atenció als estands serà de 10 h a 20 h.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que “és una gran oportunitat el fet de poder formar part d’aquesta fira virtual, ja que permet fer contactes i donar a conèixer la destinació, sense haver de desplaçar-se, ateses les circumstàncies actuals”. “Des del Patronat, valorem molt positivament aquesta opció, i creiem que és una bona alternativa a les fires tradicionals, per tal de poder continuar fent promoció de la nostra ciutat, i poder atendre, de forma personalitzada, els nostres clients potencials”, han apuntat.

És un espai en el qual les empreses poden oferir els seus productes, i els consumidors informar-se i contractar, per mitjà de diferents opcions i eines (trucades virtuals, descàrrega de fulletons, tancament d’agendes, ampliació de cartera de clients, venda de productes, etc.).

En Onviaje, expositors i visitants poden interactuar i presentar, mútuament, els seus productes i serveis, sense les complicacions d’una fira presencial, ja que no hi ha barreres, i els visitants poden accedir a tots i cada un dels expositors i establir negocis sense importar la seva ubicació. El certamen suposa una oportunitat única per fomentar la trobada entre consumidors i professionals de sector, minimitzant costos, optimitzant la inversió realitzada i aconseguint potencials viatgers en tot el món, a través d’Internet.

Onviaje també és una oportunitat per conèixer les últimes tendències i novetats en el sector turístic espanyol, directament d’aquells que millor el coneixen: els professionals del turisme. A més, per al públic general, és una manera nova de planificar el seu viatge, rebent consell i assessorament directament de professionals especialitzats en la destinació.

De moment, Onviaje té previstes quatre edicions: a l’estiu (del 18 a el 21 de juny de 2020); a la tardor (del 24 al 27 setembre); a l’hivern (del 28 al 31 de gener de 2021); i a la primavera (del 18 al 21 de març de 2021).

En aquest espai, hi participen organismes oficials, ofertes allotjament, agències de viatge i majoristes, companyies de transport, turisme cultural, turisme industrial, complements de viatge, premsa, formació i serveis turístics, nàutica, càmping i caravàning, turisme actiu, gastronomia, turisme LGTB, creuers, turisme esportiu, turisme sostenible, enoturisme, turisme familiar, turisme de la 3a edat, turisme singles, turisme responsable, i tecnologia / Apps, entre d’altres.

Per poder visitar la fira, cal adquirir un dels dos tipus d’entrades disponibles: professional (10 €; accés a networking i congressos), o general (5 €; encara que és prevista la distribució de més de 1.000.000 d’entrades gratuïtes). L’entrada permetrà acreditar-se i accedir al recinte firal, format per estands dels expositors, sales de reunions -que es podran reservar-, i un auditori de conferències.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.