Salou presenta el programa d’activitats per aquesta tardor

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura, Julia Gómez, han manifestat el seu desig que els salouencs gaudeixin plenament d’aquesta oferta de qualitat que “evidencia el dinamisme del municipi i el seu constant creixement i evolució”, sempre pensant en la seva gent.

El programa abraça diversos àmbits, des de classes de ball swing fins a conferències de creixement personal i tallers de cuina, costura, enologia, decoració i pastisseria.

Les sales Mediterrània i Europa del TAS; i la sala Costa Daurada del Centre Cívic acolliran la major part de les activitats. Dins d’aquest marc, es destaquen cursets de costura – en el qual hi col·labora el Grup de Dones de Salou -, amb la finalitat de confeccionar vestits per a la Festa del Rei Jaume I, així com sortides i visites guiades al Reial Monestir de Santes Creus, al celler Carol Vallès o excursions en vaixell per conèixer Salou des del mar.

El programa també inclou sessions educatives com tallers d’anglès, memòria, expressió corporal i una conferència sobre gestió d’emocions.

Per a inscripcions:

Online: Els dies 09 i 10 d’octubre es podran realitzar inscripcions en línia, a partir de les 10h, exclusivament per a persones empadronades a Salou, a través de la pàgina web de l’Ajuntament: salou.reservaplay.cat/view/reserves/actividades/id/227

Presencials: Els dies 11 i 13 d’octubre, les persones empadronades al municipi, podran inscriure’s presencialment a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, de 10 a 14 h. Només es permetrà un màxim de dues inscripcions presencials per persona.

En cas de quedar places vacants després del període d’inscripcions, la inscripció continuarà oberta tant per a residents com per a no residents, fins a l’inici de l’activitat.

És important destacar que la majoria d’activitats estan destinades a majors de 18 anys, amb l’excepció de “Nit dels Estels”, “Visita guiada al Reial Monestir de Santes Creus” i el “Taller de decoració de tasses”. L’aforament per a totes les activitats és limitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.