Salou renova la ‘Gimcana Digital Rei Jaume I’

Salou ha renovat la seva oferta turística familiar amb l’actualització de la Gimcana Digital Rei Jaume I, una activitat gratuïta que convida residents i visitants a explorar la història i els llocs més emblemàtics del municipi d’una manera divertida i interactiva.
La gimcana, que comença al grup escultòric de Jaume I situat entre la zona d’Els Pilons i el Port Medieval, prop de la Platja dels Capellans, es pot realitzar en qualsevol moment de l’any i està pensada per gaudir, sobretot, en família.

La nova senyalització, incloent-hi lones promocionals a la torre informativa de la Font Lluminosa/Plaça Francesc Germà i un tòtem a l’inici de la ruta, facilita als participants el seguiment del recorregut. A través del mòbil, els participants podran resoldre fins a 9 enigmes que els portaran a descobrir històries relacionades amb la sortida de Jaume I des de Salou cap a la reconquesta de Mallorca l’any 1229.

El recorregut de la Gimcana passa per punts clau com la Font Lluminosa, el monument a Jaume I, el landmark de Salou, el Xalet Miarnau, entre d’altres, finalitzant al Moll de Salou.

Aquesta activitat no només ofereix una manera entretinguda de conèixer Salou, sinó que també submergeix els participants en un viatge a través del temps, revelant detalls sobre l’estada de Jaume I a aquestes terres i la importància històrica de la ciutat.

L’actualització de la Gimcana Digital Rei Jaume I forma part dels esforços de Salou per promoure el turisme cultural i familiar, proporcionant una experiència educativa i alhora divertida que destaca la rica història i el patrimoni de la ciutat.

Amb aquesta proposta, Salou convida a tots els públics a redescobrir la ciutat d’una manera original i interactiva, reforçant el seu compromís amb la promoció del turisme accessible i de qualitat durant tot l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.