Salou rep la visita de l’agència irlandesa amb major experiència en viatges sènior

Salou i agència Irlandesa turísitca

El regidor de Turisme s’ha reunit amb el director de John Galligan Travel, de Dublín

Salou ha rebut la visita del director de l’agència John Galligan Travel, la més important d’Irlanda pel que fa a la venda de paquets de turisme sènior. Aquesta companyia, com ha assenyalat el regidor de Turisme, Benet Presas, estaria interessada en comercialitzar la venda de paquets ‘over 50’ a la capital de la Costa Daurada i, en aquest sentit, ja hauria visitat diversos establiments hotelers i la destinació per conèixer de primera mà l’oferta del municipi. El perfil dels clients serien tant packs individuals  com també algun grup organitzat. Presas comentava que “és l’agència irlandesa amb més experiència en la venda de viatges sènior i, sense cap mena de dubte, la seva presència a Salou ajudaria a allargar la temporada amb arribades des del mes de maig fins a finals d’octubre”, exceptuant els mesos més punta, que ja tenen un major flux de visitants.

Cal destacar que enguany el visitant irlandès  ha augmentat d’un 28,8%; tenen un poder adquisitiu mig/alt i fins a 15 d’agost han sumat ja més de 300.000 pernoctacions; suposant un 5,5% del global de clients que visiten Salou. A més, molts d’ells utilitzen l’aeroport de Reus per arribar a la nostra destinació, sumant aquest estiu ja més de 80.000 passatgers irlandesos aterrats a la capital del Baix Camp.

La trobada, entre Presas i John Galligan s’ha dut a terme a la seu del Patronat de Turisme de Salou, al Xalet Torremar, on el regidor li ha lliurat un llibre de prestigi del municipi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.