Salut i Treball es trasllada a l’Edifici Tecnoparc per impulsar el pla d’expansió

Salut i Treball es trasllada a l’Edifici Tecnoparc per impulsar el pla d’expansió

Salut i Treball s’ubicarà un nou espai del Tecnoparc de més de 300 metres quadrats més funcionals i equipats que les instal·lacions que ocupen actualment

Salut i Treball segueix amb pas ferm el seu pla estratègic que, entre d’altres aspectes, contempla la posada en marxa de diferents actuacions per refermar el creixement que està experimentant la companyia, tant en clients com en presència física. Una d’aquestes actuacions ha estat la decisió de traslladar-se a l’Edifici Tecnoparc de Reus, “un espai més funcional i operatiu on disposem de més de 300 metres quadrats, completament equipats, que ens ha de permetre donar una atenció encara més professional i acurada als nostres clients”, explica Paco Lari, director general del Grup especialitzat en serveis de prevenció de riscos laborals.  

En poc més de vuit anys, i una plantilla de més de 20 persones, Salut i Treball s’ha convertit en tot un referent en PRL, primer al sud de Catalunya i ara al conjunt del país, ja que a més de Reus i Tarragona, la firma està present a Barcelona i aviat ho farà a Lleida i, posteriorment, a Girona.  

“Des d’un primer moment ens vam plantejar ser una empresa molt proactiva, àgil, propera i, sobretot, molt eficient a l’hora d’atendre les demandes dels clients. Operem en un sector on se n’espera que siguem capaços d’avançar-nos a les necessitats dels qui confien en nosaltres. I en tots aquests anys no hem fet altra cosa”, comenta Lari.  

Salut i Treball ha apostat, des d’un primer moment, per la digitalització i per complementar els serveis en prevenció de riscos laborals i la vigilància de la salut amb l’especialització en donar resposta a nous reptes com ara les addiccions lligades a la tecnologia, els perills en l’ús de nanomaterials, els beneficis dels hàbits saludables a les empreses, l’impuls de protocols d’actuació a l’etapa postcovid o la decidida aposta per dues plataformes online com són SiT Formación, dedicada a la millora de les competències professionals i SiT Telemedicina, per a la cura de la salut laboral. “Tots aquests actius ens permeten també créixer en clients arreu de l’Estat i a Amèrica llatina”, apunta Paco Lari. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.