Sant Jordi a La Fira Centre Comercial

Amb l’arribada de Sant Jordi aquest proper diumenge 23 d’abril, La Fira Centre Comercial s’ha sumat a aquesta jornada especial amb diverses activitats. Una és un photocall, instal·lat a la Planta Segona, que anima els visitants a compartir una foto a les seves xarxes socials amb la possibilitat d’entrar en un sorteig d’entrades per als cinemes Axion.

A més, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, ha habilitat un espai per a l’intercanvi de llibres vinculat a la pàgina International Book Crossing que, sota el sistema de deixar un llibre i agafar-ne un altre, promou els hàbits de lectura de manera gratuïta. Aquest espai, ubicat a la Planta Primera, s’alimentarà dels llibres que els visitants a La Fira Centre Comercial vagin deixant al Punt d’Atenció al Client perquè siguin registrats i, després, col·locats a l’espai on es podran agafar.

D’aquesta manera La Fira Centre Comercial aporta el seu gra de sorra a la difusió de la lectura mantenint la tradició d’obtenir llibres per la festivitat de Sant Jordi que, a més, se celebra el mateix dia que el Dia Internacional del Llibre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.