Se suspèn el Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant

Se suspèn el Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant

La 25ª edició del Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant s’hi havia de celebrar del 18 al 20 de setembre, però l’Ajuntament ha decidit cancel·lar-la a causa de l’evolució de la pandèmia del coronavirus

En vista de l’evolució actual de la pandèmia causada per la Covid-19, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit suspendre el XXV Mercat Medieval, que s’havia de celebrar del 18 al 20 de setembre a l’Hospitalet de l’Infant.

El consistori considera que, en aquests moments, és primordial garantir la seguretat de la ciutadania i vetllar per la salut. “Davant el risc alt de propagació del coronavirus, hem de ser prudents i extremar les precaucions al màxim”, ha argumentat la regidora de Comerç, María José Gómez. En aquest sentit, la mateixa regidora ha recordat que el Mercat Medieval “és un dels esdeveniments del municipi que atrau més gent, centenars de persones al voltant de l’emblemàtic Hospital del Coll de Balaguer, origen del poble de l’Hospitalet de l’Infant”.

“Per culpa de la pandèmia de la Covid-19, malauradament no podrem celebrar el Mercat Medieval, que enguany havia de ser especial, perquè fa 25 anys. Confiem que l’any que ve puguem commemorar com cal el 25è aniversari d’aquesta festa tan estimada pels veïns i veïnes i pels visitants i turistes”, ha afegit María José Gómez.

Al nucli antic de l’Hospitalet de l’Infant, a la zona ubicada entre les places Berenguer d’Entença, del Pou i Catalunya, des de fa un quart de segle, cada any, a l’entorn de la primera quinzena de setembre, s’hi instal·len parades de productes d’artesania, d’alimentació o de teràpies naturals, entre d’altres, i s’hi ofereixen  diverses activitats, com ara cercaviles, espectacles de circ, foc i teatre, un sopar medieval, tallers  i demostracions d’oficis tradicionals, així com un seguit de propostes lúdiques per als infants. Enguany, l’Ajuntament tenia previst celebrar el Mercat Medieval a partir del 18 de setembre, més tard de l’habitual, per allargar el calendari d’activitats i desestacionalitzar la temporada turística. El Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant està organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la Diputació de Tarragona; i la col·laboració de diverses entitats, comerços i veïns i veïnes del municipi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.