Se suspèn l’UT Llastres de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Aquest esdeveniment esportiu s’havia de celebrar al març, però el Club Centre Excursionista Serres del Mestral va decidir ajornar-lo fins al novembre, amb el suport de l’Ajuntament

El Club Centre Excursionista Serres de Mestral ha decidit suspendre l’UT Llastres 2020, l’esdeveniment esportiu de muntanya que s’havia de celebrar al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els dies 13, 14 i 15 de novembre amb el suport de l’Ajuntament. Aquestes van ser les noves dates per a la tercera edició de l’UT Llastres que van fixar en el calendari el mes de març, quan a dos dies de l’inici de l’esdeveniment, previst inicialment del 13 al 15 de març, van acordar ajornar-lo, tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries per prevenir la Covid-19.

“Vista la situació actual de la pandèmia del coronavirus, ara ens adonem que vam fer molt bé en no tirar endavant en aquell moment l’UT Llastres, que havia d’incloure una prova d’ultraresistència amb tres etapes, l’ 11a edició de la Cursa de la Portella, el Canicross i les curses infantils. Actualment, tot i la nostra voluntat d’oferir la possibilitat de participar en aquest esdeveniment a la gent que estima la muntanya, considerem que amb totes les mesures de protecció que cal prendre, resulta molt complicat celebrar l’ UT Llastres i la Cursa de la Portella amb l’esperit familiar que sempre han tingut”, argumenta la junta del Club Centre Excursionista Serres del Mestral.

Tant aquesta entitat local com l’Ajuntament lamenten haver hagut de cancel·lar l’UT Llastres 2020 i les molèsties que aquesta decisió pugui causar; i reiteren el seu compromís de garantir la salut de la ciutadania. Cal tenir en compte que en aquest esdeveniment era previst que hi participessin més de 700 persones i uns 150 voluntaris.

L’organització es posarà en contacte amb totes les persones apuntades per gestionar les devolucions de les inscripcions i agraeix la confiança dipositada durant aquests mesos d’ajornament de l’esdeveniment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.