Segona edició del ‘Cap Infant sense Fortuny’

La Fundació Teatre Fortuny de Reus, amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny, participat per l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona, i l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus, engeguen la segona edició del projecte pedagògic, musical i inclusiu Cap Infant sense Fortuny que portarà 1.000 escolars de 6è de primària de la ciutat al Teatre Fortuny el pròxim dijous 5 de maig de 2022, doblant la xifra d’alumnes de la primera edició.

Els objectius d’aquest projecte són diversos. Per un costat, la decidida voluntat de formar nous públics i, per l’altre, la presentació d’un dels equipaments culturals de referència de la ciutat, el Teatre Fortuny, a tots els infants de la ciutat sense excepció.

L’activitat consisteix en la visita al teatre perquè els escolars puguin conèixer de primera mà com és el Fortuny: llotges, platea i escenari, i després, l’assistència en directe a un esdeveniment músico-teatral que els acostarà a les arts escèniques i la música.

Enguany, en dues sessions el matí del dia 5 de maig, els infants podran assistir a l’espectacle “El Carnaval dels Animals” amb la música a càrrec de l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus i els actors Marçal Bayona i Ricard Viñas. A més, aquesta activitat serveix de cloenda del programa “Anem a Concert” que es fa a Reus des de l’any 2011.

El projecte Cap Infant sense Fortuny té una mirada social i inclusiva. Enguany i en record a en Xavier Blanc, inspirador d’aquest projecte i president de la Fundació Camerata XXI, la Fundació del Teatre Fortuny es fa càrrec del finançament íntegre del projecte per a tots els infants que hi assisteixen.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.