‘Segueix el camí de les rajoles daurades’

La Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus acull l’exposició de l’artista Ester Ferrando “Segueix el camí de les rajoles daurades”. Van presentar l’acte el president del centre de lectura, Lluís Miquel Pérez, el regidor de cultura Daniel Recasens i el comissari de l’exposició, Aureli Ruiz.

És la primera exposició individual d’Ester Ferrando a la sala Fortuny, tot i la seva implicació amb l’entitat. Ferrando ha format part de diversos equips directius, ha estat responsable del patrimoni del centre a més a format part del consell de redacció de la revista del Centre de Lectura i també del consell assessor artístic.

La instal·lació que es podrà veure fins al 25 de maig parteix d’una obra amb el mateix títol, concretament d’una fotografia manipulada digitalment i impresa sobre alumini.

Els espectadors que vagin al Centre de Lectura no es quedaran indiferents. Cal destacar les proporcions de l’escultura, més de 8 metres lineals. L’obra està realitzada en fibra de vidre. El treball ens proposa una escala que ens atrau però, no ens porta a cap lloc, gairebé com una promesa buida. Una part del terra de la sala està cobert amb miralls que permeten incorporar el claraboia de la sala dins la mateixa obra.

L’escriptor i comissari d’exposicions, Marc Navarro, ha estat l’encarregat de completar l’obra amb un text que l’acompanya. Properament, es publicarà un catàleg amb imatges de l’obra i el text citat. Aquesta publicació es podrà adquirir de manera gratuïta al mateix espai.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.