Sessió de retorn de les propostes del Consell d’Infants sobre la Capital de la Cultura Catalana

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit aquest dimarts 9 de maig a les 17:30h al saló de plens de l’ajuntament la darrera sessió del Consell Municipal d’Infants 2016, en una reunió en la que també han assistit la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà; i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, entre altres membres de la corporació municipal. L’objectiu de la trobada ha estat fer el retorn de les propostes que el Consell d’Infants va presentar al Consistori i a la ciutat en relació a la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en la darrera Audiència Pública, el 8 de juny de l’any passat. Una de les propostes més celebrades pels nens i nenes ha estat saber que l’autor del cartell de la Festa Major de Sant Pere d’enguany sortirà del material rebut dels centres educatius. El retorn de les propostes es traslladarà posteriorment a les escoles.

«Gent gran, gent activa» 
El nou Consell Municipal d’Infants Ciutadans ja ha començat a treballar en el nou procés participatiu d’aquest curs a l’entorn de “gent gran, gent activa”, que es presentarà a l’Audiència Pública el dimecres 17 de maig.

Aquest curs participen en el Consell d’Infants Ciutadans més de 900 nens i nenes de 22 escoles d’ensenyament primari de Reus. Els centres participants són els següents: Alberich i Casas, Cèlia Artiga, Collège Française, Eduard Toda, Els Ganxets, General Prim, Isabel Besora, Joan Rebull, La Salle, Maria Cortina, Marià Fortuny, Maria Rosa Molas, Misericòrdia, Montsant, Mowgli, Pi del Burgar Prat de la Riba, Puigcerver, Rosa Sensat, Rubió i Ors, Sant Josep, Sant Pau.

El programa educatiu Infants Ciutadans
Infants Ciutadans és un programa de participació ciutadana de l’Ajuntament de Reus adreçat al cicle superior d’Educació Primària que té com a fi promoure la participació activa dels nens i les nenes en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat, partint sempre dels principis que sustenten els drets dels infants.

propostes ci 2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.