Showcooking de cuina km 0

Divendres, 11 de novembre, de les 10.50 a les 11.50 hores, l’art culinari serà protagonista als jardins de Mas Carandell a través del primer showcooking de cuina km 0 i productes ecològics. La sessió en viu anirà a càrrec dels nois i noies d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, una de les quatre especialitats que s’imparteixen dels Programes de formació inserció – Plans de Transició al Tre ball (pfi-PTT).

Aquesta activitat pedagògica, forma part del projecte que es desenvolupa en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp: “Impulsar una campanya de sensibilització i estímul del consum de producte de proximitat i agroecològic”, i constarà de quatre sessions al llarg del curs acadèmic 2022-2023.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que “el concepte de showcooking, a més de ser una actual tendència en el sector, només pel fet de barrejar la professionalitat, l’espectacle i la proximitat, resulta una activitat molt atractiva, motivadora i complerta per l’alumnat jove, i permet aplicar de forma pràctica tant competències tècniques com personals”.

Els objectius de les sessions en viu són sensibilitzar la població, en especial el públic jove, sobre l’alimentació conscient, saludable i sostenible, promoure el consum de producte de proximitat i ecològic, donar visibilitat als objectius de desenvolupament sostenible dins el sector, conèixer les estacionalitats i els productes de temporada corresponents i, finalment, millorar les competències de l’alumnat jove en quant a la pràctica dels conceptes i la comunicació en públic.

Les properes demostracions culinàries en directe tindran lloc, en el mateix horari, els dies:

  • Divendres, 20 de gener, al Centre cívic Migjorn
  • Divendres, 10 de març, als jardins de Mas Carandell, i,
  • Dimarts, 18 d’abril també al Centre cívic Migjorn

Els pfi-PTT que s’imparteixen a Mas Carandell són un programa organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Reus, a través de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell, i estan adscrits a l’Institut Gaudí.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.