‘Siempre Adelante, Mujeres Deportistas’ a La Fira Centre Comercial

Amb l’objectiu de donar visibilitat a les figures més representatives de l’esport femení a Espanya, La Fira Centre Comercial acollirà fins al proper 2 d’abril l’exposició “Siempre Adelante. Mujeres Deportistas”, a la Planta Segona.

La mostra, dissenyada per l’Institut de les Dones, dependent del Ministeri d’Igualtat, dona visibilitat a les dones espanyoles que han destacat a nivell internacional a la pràctica esportiva.

A través de les imatges que componen l’exposició, els espectadors poden fer un recorregut històric al llarg de quinze anys d’història mitjançant les trajectòries de quaranta dones esportistes d’alt nivell i de diferents disciplines, ja que n’hi ha que són esportistes olímpiques, d’altres són paralímpiques , algunes representen esports minoritaris o fins i tot aquells que no contemplen la competició. Altres protagonistes de la mostra són jutges, presidentes de comissions i federacions i, en definitiva, grans dones que han dedicat la seva vida a impulsar la representació femenina en diverses facetes de l’esport.

L’exposició “Siempre Adelante. Mujeres Deportistas” que acull La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, és un homenatge a totes les dones relacionades amb l’esport, no només a les esportistes d’elit, sinó a totes aquelles que s’animen a fer exercici físic i activitats per fer efectiva la igualtat entre homes i dones.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.