Simulacre d’emergències a La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial ha dut a terme amb èxit un simulacre d’emergències avui en les seves instal·lacions, reforçant així el seu compromís amb la seguretat i protecció dels seus visitants. La participació activa de tots els operadors i brigades del centre ha posat de manifest, un any més, l’eficàcia dels protocols i capacitat de resposta davant situacions d’emergència.

L’exercici, coordinat en conjunt amb els operadors i els equips de seguretat, neteja i manteniment, ha consistit en la simulació de dos incendis declarats a l’interior del centre comercial, desencadenant una evacuació total. Tot s’ha produït amb una execució eficient i coordinada.

Patricia Perugini, gerent de La Fira Centre Comercial, ha destacat la importància d’aquesta mena de pràctiques preventives, “dins dels nostres objectius està garantir que La Fira sigui un espai segur i de confiança, per la qual cosa treballem en la prevenció realitzant aquest tipus d’exercicis. Com a valoració general del resultat, estem contents amb el desenvolupament de la pràctica i agraïm a tots els col·laboradors la seva participació”.

La Fira Centre Comercial, gestionada per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, reafirma el seu compromís amb la seguretat i benestar dels seus treballadors i clients. Aquest simulacre no sols subratlla la importància de la preparació davant emergències, sinó que també ressalta la posició de La Fira com un espai que prioritza la seguretat i tranquil·litat dels qui el visiten.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.