S’inaugura a Reus una agència DKV Assegurances

L’agència DKV Sílvia Ruano està situada al número 12 del Carrer Antoni Gaudí

S’ha inaugurat a Reus la nova agència exclusiva de DKV Assegurances, situada al carrer Antoni Gaudí, núm. 12, baixos. A l’acte d’inauguració hi han assistit Carles Pellicer, alcalde de Reus, Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances i Pedro Orbe, director general Comercial de DKV, entre d’altres personalitats, i un gran nombre de clients, familiars i amics de Sílvia Ruano, agent exclusiva de DKV Assegurances.

Fina ara, al Camp de Tarragona, DKV només tenia oficina a Tarragona. A partir d’ara, DKV podrà exercir la seva activitat més a prop dels clients de Reus, tot continuant sent una opció de referència a l’hora de tenir cura de la salut. En aquesta nova agència exclusiva, es podrà seguir gaudint del tracte personalitzat que ofereix l’equip de l’agent exclusiva Sílvia Ruano, així com dels avantatges d’una gran companyia.

Sílvia Ruano, amb una experiència de 17 anys donant servei personalitzat als assegurats de DKV, des d’aquest nou espai, seguirà oferint consell professional amb el tracte amable i proper de sempre.

El Dr. Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances ha declarat: “A DKV Assegurances volem contribuir a la millora de la salut i al benestar de les persones, a través d’assegurances i solucions excel·lents, de manera responsable. Aquesta agència exclusiva permetrà oferir els nostres serveis des de la proximitat.”

Sílvia Ruano, la titular de l’agència ha comentat: “Donar un millor servei i disposar d’un espai adequat i professional per atendre als meus clients ha estat el motor que m’ha impulsat en aquest il·lusionat projecte. D’altra banda cada cop era més evident la necessitat de disposar d’una agència DKV a la meva ciutat”.

DKV REUS. AGÈNCIA DKV SÍLVIA RUANO. Antoni Gaudí 12, bxs. 43202 REUS.
Tel. 977 595804 dkvreus@silviaruano.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.