S’inaugura a Reus la exposició “L’aigua, la terra, l’energia: tres lluites pel territori” guia

ÒMNIUM BAIX CAMP VISITARÀ 9 ESPAIS DE REUS AMB UNA EXPOSICIÓ QUE DESTACA EL VALOR DE LES LLUITES CIUTADANES PER MILLORAR LA SOCIETAT.

L’exposició “L’aigua, la terra, l’energia: tres lluites pel territori” aborda, amb la participació de diferents testimonis, el naixement i desenvolupament d’Unió de Pagesos a la comarca, la lluita per defensar l’aigua de boca durant la dècada dels vuitanta i la participació del primer moviment ecologista en aquests fets.

La exposició s’inaugurarà el proper dimarts, 14 de març, a les 17h a la plaça Prim de Reus. Per tal de celebrar l’esdeveniment, comptarem durant tota la tarda amb un taller de realització de xapes reivindicatives, amés del remolc de la campanya on els visitants podran trobar informació i marxandatge.

A les 18:30, a la mateixa plaça del prim hi haurà els parlaments inaugurals , a càrrec d’Emili Argilaga, president d’Òmnium Baix Camp, Estanislau Salvadó responsable del projecte al Baix Camp i Isabel Martínez, comissària de l’exposició.

A les 19h, a la seu d’Òmnium Cultural Baix Camp, s’estrenarà el documental que acompanya l’exposició i que ha realitzat la productora reusenca Acid Factory.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.