Sisena edició de La Palma terror Show

Les instal·lacions de La Palma serveixen aquests dies per tal que prop de 35 joves es trobin cada dia per dur a terme tots els preparatius per a la sisena edició de La Palma terror Show, una activitat proposada, pensada i realitzada per joves de la ciutat, amb el suport del Casal de Joves de la Regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament.

L’activitat es realitzarà els propers dies 25 i 26 d’octubre, des de les 18:00 fins a les 22:00 h. Aquest projecte, que es realitza a La Palma, és una activitat sorgida de la demanda d’un grup de joves que cada any canvia i que reben el suport dels professionals de joventut de l’Ajuntament.

A cada edició el grup de joves que participa en la organització canvia, així com també canvia la temàtica, el circuit i l’escenografia.

Invitacions a canvi de llet
L’entrada és gratuïta però prèviament els interessats a assistir a l’activitat han de passar a recollir les entrades pel Casal de Joves la Palma.

Es poden recollir dues invitacions per persona i cal portar dos litres de llet per invitació que aniran destinats al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, amb la qual cosa la iniciativa esdevé també una activitat solidària.

Els horaris per recollir les invitacions són de dimarts a divendres de 10:00 h a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 h a 19:00 h.

La recollida prèvia de les invitacions es fa per gestionar millor els torns per visitar l’activitat i no acumular visitants i cues al recinte.

Podeu veure un tastet del que va passar l’últim any i veure quin és tot el procés de muntatge: https://youtu.be/-foVnxYpSZg

Col·laboracions
Per dur a terme aquesta iniciativa, es compta amb la col·laboració de diferents departaments municipals com ara Brigades Municipals, Deixalleria de Reus, l’IMRC i diverses entitats culturals de Reus, entre altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.