S’obre el període d’inscripció per a la propera edició de la FIM de Vila-seca

El període d’inscripció de propostes artístiques finalitza el 16  d’octubre de 2023. Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.caton també s’hi poden trobar les indicacions d’inscripció artística.

La convocatòria està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; les companyies, grups i espectacles demúsica per a públic familiar.

La selecció tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català. En la secció de música familiar i per a tots els públics es poden presentar també propostes procedents d’altres territoris de l’Estat espanyol. Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma.

Pel que fa a les propostes emergents, tenir treballs discogràfics publicats o manàger no exclou de la participació a la fira.

La selecció final, que es comunicarà a les propostes escollides a finals de febrer del 2024, tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la FiM, en termes d’estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d’artistes amb diversitat funcional.
La persona encarregada de realitzar la selecció artística final serà Marti Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.

La FiM Vila-seca
La FiM Vila-seca va celebrar la seva edició de represa l’any 2021 després de 5 anys d’aturada. Els 9.000 assistents, els 500professionals acreditats i els 42 projectes musicals participants a l’edició 2023 van tornar a situar-la com a epicentre de les propostes musicals emergents i familiars de Catalunya i els territoris de parla catalana, i com a pol de dinamisme del sector.

La propera edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca vol seguir treballant la recuperació d’un aparador professional de referència, que pretén contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu emergent i familiar.

L’Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, aspira a consolidar la FiM com la cita primaveral de música emergent i familiar de Catalunya, tant per a professionals i artistes com per a públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya Sud i el conjunt del país. La FiM Vila-seca també rep el suport de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Totes les novetats de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca es poden consultar al web www.fim.cat i als perfils d’InstagramTwitter i Facebook.

Més informació a https://www.fim.cat/professionals/convocatoria-artistica/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.