«Som cuiNetes», la campanya per tenir net el teu establiment

Reus Gastronomia

La regidoria de Salut i Ciutadania en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria Reus-BaixCamp presenta la campanya «Som cuiNetes», amb l’objectiu de promoure les bones pràctiques en la manipulació i venda d’aliments en els establiments de la ciutat.  La finalitat és la de millorar les capacitats dels responsables dels establiments en net eja, coure/refredar, elements de control bàsic i de contaminacions creuades.

Una de les competències del municipi és la Gestió del Risc en la manipulació i venda d’aliments. El departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus, des de l’àrea de protecció de la salut, disposa de tot un seguit d’eines i de planificació per a la vigilància dels establiments i la promoció de bones pràctiques.

Una bona gestió dels establiments i la incorporació de bones pràctiques d’higiene és també un objectiu prioritari pel sector, ja que garanteix la qualitat del servei. Amb aquest objectiu comú, i amb la gestió del risc com a eix central, les dues organitzacions es posen d’acord per promoure bones pràctiques a les cuines dels establiments per esdevenir un element de qualitat.

Servei de consulta
L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Salut i Ciutadania, disposa d’un servei de consulta que es recomana utilitzar per fer les consultes prèvies a l’obrir un negoci. També s’hi informa de la documentació que cal presentar i la que cal gestionar dins l’establiment. Cal concertar cita prèvia per correu electrònic a salutpublica@reus.cat o per telèfon al 977010040.

És una campanya en positiu, amb la complicitat del sector, i dirigida als establiments, però els consells d’higiene i manipulació d’aliments també són molt interessants per a tothom i la manipulació d’aliments que es fan a les cuines de cada casa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.