Stradivarius implantarà el seu nou concepte Wave a La Fira Centre Comercial

Stradivarius, firma del grup Inditex, ha iniciat ja les obres al seu local de La Fira Centre Comercial a Reus per implantar el seu innovador concepte de botiga anomenat “Wave”.

Per a la cadena de moda jove, aquesta reobertura estratègica busca introduir el seu nou concepte d’imatge, que en aplicacions anteriors es caracteritzava per l’innovador sistema de mobiliari i els espais diàfans. A més, el nou estil presenta una atmosfera càlida amb folrats de fusta de freixe, mobles minimalistes i una paleta de blancs, grisos i ocres.

En el pla tecnològic, el concepte WAVE ha introduït el sistema de gestió integrada de l’estoc, que permet que tot l’inventari estigui a la venda tant a la botiga com a online. A més, l’espai també compta amb una zona de caixa física i de caixes d’autocobrament, wifi gratuït, una zona de recollida de comandes en línia i contenidors del programa de recollida de roba usada.

Tot i que encara no s’ha donat a conèixer la data de reobertura, l’aposta pel nou model d’espai de venda físic i la seva estrena nacional a La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i la gestió de actius, mostra la gran aposta del gegant de la moda per un centre dirigit al públic jove i orientat a tendències i estil de vida.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.