Subvenció europea per a la Unió de Botiguers de Reus

La Unió de Botiguers de Reus ha rebut un ajut amb Fons Next Generation EU Conforcat A Mida destinat a la formació dels treballadors de les empreses, tal com ha explicat la presidenta de l’entitat comercial, Rosa Lucas, amb l’acompanyament de la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, en un acte que s’ha fet aquest matí a l’antiga botiga de Casa Navàs. 

El projecte de la UBR va acompanyat del teixit comercial de la ciutat, que es veurà beneficiat en coneixements i també econòmicament, la qual cosa significarà una contribució al creixement econòmic de la ciutat. 

El programa de subvencions permet donar resposta directa a les necessitats formatives. Dirigida a empreses i entitats de qualsevol mida i de tots esl sectors, finança accions formatives d’entre 30 i 60 hores per persones treballadores i persones en situació d’atur per incorporar-les a l’empresa. 

Des de la Unió de Botiguers es diu que és una oprotunitat que s’ha volgut aprofitar per cobrir la necessitats dels comerços de la ciutat. L’ajut que s’ha concedit és de 713.910 euros que s’han de destinar a l’elaboració i creació de programes d’accions de formació no formal de qualificació. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.