Subvencions per a les activitats culturals, tradicionals i festives a Reus

L’Institut Municipal Reus cCltura ha aprovat i publicat la convocatòria de subvencions per al foment d’activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus per a l’any 2021. La convocatòria es pot consultar a la carpeta ciutadana de la web de l’Ajuntament, al següent enllaç: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/47518 i les bases es poden trobar a https://bit.ly/3i2hH1C

El termini per presentar els projectes finalitza el dia 16 de juny. 

Aquestes bases tenen per objecte estructurar i fixar els criteris i el procediment a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de les subvencions que atorga l’Institut Municipal Reus Cultura (IMRC) per al foment d’activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus.

La finalitat d’aquestes subvencions és:

  • Millorar la cohesió social de la ciutat.
  • Promoure l’associacionisme cultural, tradicional i festiu que potencia els serveis d’interès general.
  • Fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació cultural, tradicional i festiva.
  • Afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat en l’àmbit cultural, tradicional i festiu.
  • Possibilitar el creixement quantitatiu i/o qualitatiu de l’àmbit de la cultura de la ciutat.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “les entitats culturals de Reus representen un valor indiscutible en la realitat lúdica, tradicional, cultural i festiva que ens acompanya durant tot l’any i, des de l’administració i a través d’aquesta convocatòria, posem una injecció econòmica a aquells projectes que ho necessiten per tal que, tant si provenen de les mateixes entitats com si ens arriben de persones particulars, puguin fer encara més gran la cultura a la nostra ciutat”. 

Des de l’IMRC s’ha posat a disposició de les entitats un correu electrònic per poder atendre totes les seves peticions o consultes. El correu és adcio@reuscultura.cat. Les peticions s’hauran de presentar de manera telemàtica. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.