Suport a tres entitats del Baix Camp

Un any més, la Fundació Privada Reddis i la Fundació “la Caixa”, a través de Caixabank, han renovat l’acord de col·laboració que té el propòsit d’ajudar a les entitats de Reus i el Baix Camp a impulsar el desenvolupament de diversos projectes socials destinats a donar suport a persones en risc d’exclusió social.
Gràcies a aquesta sinergia de col·laboració, aquest any, el Festival cultural Accents podrà apropar la cultura a persones en risc d’exclusió social a través del projecte “Apropa la Cultura” que anirà dirigit a entitats que treballen amb persones vulnerables al territori que tindran a la seva disposició entrades a preus superreduïts, amb la finalitat de fer la cultura més accessible a tothom. Per la seva banda, el Banc d’Aliments de Reus que té l’objectiu d’aportar una resposta alimentària a famílies vulnerables del territori, destinarà l’ajut a millorar les seves instal·lacions per tal assegurar la qualitat dels productes que entreguen per no trencar la cadena de fred i que arribin als receptors en les condicions òptimes de consum; també es destinarà a renovar part de les zones de treball funcional dels voluntaris i voluntàries. Aspercamp, l’associació que dona suport a persones i famílies amb la síndrome d’Asperger-TEA i que també promou la sensibilització social de la síndrome, amb aquest ajut ha creat el projecte BRICK CLUB, un espai lúdic i terapèutic amb el propòsit de treballar les habilitats sociocomunicatives de persones amb diagnòstic Asperger-TEA tot treballant amb peces de Lego.
La comissió social de la Fundació Privada Reddis centra els seus esforços a donar suport a diverses entitats socials de Reus i Baix Camp que tenen com a objectiu principal la integració als col·lectius més desfavorits. Aquest suport té la finalitat de materialitzar els projectes que les associacions duen a terme al territori.
La sinergia de col·laboració amb CaixaBank i la Fundació “la Caixa” es va iniciar fa 9 anys. En virtut d’aquest acord, Fundació “La Caixa” treballa conjuntament amb la Fundació Privada Reddis per tal d’ajudar a les entitats del territori.
Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva tasca social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.