Surten les Botiques al Carrer

Els pròxims dies 2, 3, 4 i 5 de març, El Tomb de Reus, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció de Ciutat, organitza la campanya comercial “Les Botigues al Carrer”. Aquesta iniciativa que després de 22 anys arriba a la 43a edició, es realitza dos cops a l’any, al final de les rebaixes d’hivern i d’estiu.

Un centenar d’establiments de diferents sectors del comerç i serveis prendran part en aquesta campanya que a banda d’El Tomb de Reus, inclou la participació de la Unió de Botiguers de Reus i té el suport de l’Agència Reus Promoció.

L’organització destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que “Les Botigues al Carrer” es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la mateixa ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint al mateix temps d’una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Les Botigues al Carrer”, amb la qual els establiments trauran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes.

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants de la zona d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d’una gran oferta que més enllà del comerç inclou destacats valors patrimonials i culturals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.