Suspesa la Festa Major de Sant Roc a l’Hospitalet de l’Infant

Suspesa la Festa Major de Sant Roc a l’Hospitalet de l’Infant

La festa de l’Hospitalet de l’Infant s’havia de celebrar del 12 al 16 d’agost però s’ha cancel·lat a causa de la situació actual de pandèmia per la Covid-19

L’Ajuntament del municipi ha decidit suspendre la Festa Major de Sant Roc, de l’Hospitalet de l’Infant que s’havia de celebrar del 12 al 16 d’agost, per precaució davant la conjuntura sanitària actual provocada per la pandèmia del coronavirus.

El consistori considera que en aquests moments, en què s’estan produint rebrots a diverses zones de Catalunya, el més important és prioritzar la salut de la ciutadania i garantir-ne la seva seguretat. Per aquest motiu, s’ha cregut convenint cancel·lar, aquest any, la Festa Major de Sant Roc.

“Després d’escoltar l’equip que ens assessora en el programa d’actes, les diverses entitats locals, veïns i veïnes del municipi i després de fer una valoració general de la situació sanitària actual, hem decidit anul·lar aquesta festa major, perquè creiem que com sempre, la prudència és la millor consellera i per a nosaltres el més important és la seguretat de les persones”, afirma el Regidor de Festes Diego Garcia.

A més, argumenta que la suspensió d’aquests esdeveniments permetrà destinar el pressupost d’aquests a altres partides vinculades a l’atenció a les persones i a la promoció econòmica per fer front a les conseqüències de la crisi ocasionada per la Covid-19.

Tant des de la Regidoria de Festes com des de la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, s’espera que al 2021 la Festa Major de Sant Roc es pugui celebrar al carrer, activament i que tothom en pugui gaudir, de forma conjunta, com sempre s’ha fet.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.