Taller de jocs en català

El dissabte 25 de novembre a les 11 h el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus organitza un taller de jocs per donar a conèixer l’àmplia oferta de jocs en català que hi ha al mercat.

El taller estarà dinamitzat per l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i es jugarà, entre altres, a jocs que ja són clàssics com Catan o Carcassonne juntament amb novetats recents com Sushi Go o Escape.


El taller és gratuït i està obert a tothom, inclosos infants a partir de 6 anys, però cal inscriure-s’hi a http://breu.cpnl.cat/mlq Tindrà lloc al Mas Vilanova, seu del CNL: c. de l’Àliga de Reus, 1.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística, que pretén promoure l’ús del català en l’àmbit de l’oci i el lleure, donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en aquesta llengua entre la ciutadania i col·laborar amb les empreses del sector perquè la incorporin en els seus productes.

A la pàgina web www.totjoc.cat, hi ha un cercador amb els més de 1.000 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors, recomanacions d’altres jocs similars… A més, el web conté la informació sobre les botigues adherides, 16 en el cas del Baix Camp i el Priorat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.