Taller familiar ‘Construcció de cúpules autoportants’ a Pontils

L’Ajuntament de Pontils a través del Campus extens Montblanc –Conca de Barberà i amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca acollirà el diumenge 13 de novembre, a les 11 del matí, al Local Social, el taller familiar de “Construcció de cúpules autoportants”.

El taller anirà a càrrec d’Albert Samper, investigador a l’Escola Tècnica i Superior d’Arquitectura de la URV.

Les persones i famílies participants, mitjançant el treball en equip, desenvoluparan vàries activitats relacionades amb alguns invents del mestre Leonardo Da Vinci i que encara són vigents en qualsevol projecte d’enginyeria i d’arquitectura.

Les places són limitades. Cal fer la inscripció al següent enllaç: https://ja.cat/pontilscupulesautoportants

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa. De l’11 al 20 de novembre, un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. S’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Amb motiu d’aquest esdeveniment des de la URV s’organitzen diferents accions. Una és una nova edició de la Setmana de la Ciència al Campus Extens amb tallers i activitats als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre on hi ha una de les seus del campus, amb l’objectiu d’obrir aquest esdeveniment a nous públics i al territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.