Tallers al voltant de la dansa, de còmic i d’escriptura són les propostes d’estiu de les Biblioteques Municipals

activitats

Les Biblioteques Municipals de la ciutat han preparat diferents tallers pensats per a aquests mesos d’estiu al voltant de la dansa, el còmic i l’escriptura creativa. Aquestes propostes s’afegeixen al joc de lectura d’estiu “Aigua”, a l’activitat “ARTER” dedicada a l’art i als artistes del territori, i finalment a “El que ens expliquen les òperes”, que es du a terme al Centre de Lectura.

Els dimarts d’agost, a les 18.30 h i a la Biblioteca Pere Anguera, es farà el taller “Qui la ballarà? Descobrim la Roseta Mauri”, a càrrec de Còdol Educació. El taller consta de narracions, activitats multisensorials, jocs i danses, és gratuït i no cal inscripció prèvia.

Els dijous del mes d’agost, a les 18.30 h i també a la Biblioteca Pere Anguera, es farà un taller pensat per a majors de 12 anys de “Bibliovinyetes“. Anirà a càrrec de Francesc Miguel i és un taller dedicat al món del còmic. En cada sessió es llegeixen i comparen les vinyetes de diversos còmics observant les diferències i els matisos dels diferents gèneres i autors. Al final de cada sessió, per a les que no cal reserva prèvia, els assistents dibuixen una vinyeta. El taller és gratuït.

Els tallers es complementen amb el Joc de lectura de l’estiu 2019 per a grups concertats, els divendres d’agost, a partir de les 10.00 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós i a la Biblioteca Pere Anguera, i el Club d’estiu per a lectors i lectores de fins a 13 anys, que es fa els dimecres d’agost, a les 18.30 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós, i els dijous d’agost, a les 17.30 h a la Biblioteca Pere Anguera.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.