Els tallers de manualitats, la creació musical, la fotografia, les aplicacions mòbils i la cuina són els eixos temàtics de la programació del Casal de Joves per al 2018

Els tallers de manualitats, la creació musical, la fotografia, les aplicacions mòbils i la cuina són els eixos temàtics de la programació del Casal de Joves per al 2018

El Casal de Joves ha dissenyat una nova proposta d’activitats per al 2018 que des d’aquest curs se centra en diferents eixos temàtics que seran habituals al llarg del curs: les manualitats o tallers Do it Yourself (DiY), la creació musical, la fotografia, les aplicacions per a dispositius mòbils i la cuina. A més d’aquests eixos temàtics, el calendari mensual podrà incorporar alguna activitat complementària, com és el cas d’aquest mes de febrer, en què s’ ha organitzat una esquiada el dia 24 de febrer per a joves a partir de 14 anys.

Tal i com explica la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, l’objectiu del Casal de Joves en donar aquest nou enfoc a la programació és “oferir una proposta d’activitats més estable que faciliti una major afluència de joves al Casal i també una fidelització dels usuaris, més enllà dels joves que ja venen per utilitzar els serveis i assessoraments que es presten en aquest equipament municipal”.

Activitats de febrer
D’acord amb aquesta nova orientació de la programació d’activitats, el Casal de Joves ha elaborat una proposta pel mes de febrer que inclou les activitats següents:

  • 5è Mercat d’intercanvi de disfresses. Data: 3 de febrer. Hora: 10:00 a 13:00 h. Lloc: Mercat Central de Reus. Tots els públics.
  • DiY. Samarreta i complements. Data. 13 de febrer. Hora: 17:00 a 19:00 h. Lloc: Casal de Joves la Palma. Preu: gratuït. Edat: a partir de 12 anys.
  • Xef per un dia. Taller de cuina per conèixer a fer diferents receptes aplicant diferents tècniques. Data. 19 de febrer. Hora. 17:00 a 19:00 h. Lloc: Casal de Joves la Palma. Preu: 4/5 euros. Edat: A partir de 12 anys
  • Els secrets de les millors APP i xarxes del moment. Navegarem entre les millors apps i xarxes socials i del moment tot des del teu mòbil. Data: 22 de febrer. Hora: 17:00 a 19:00 h. Lloc: Casal de Joves la Palma. Preu: Gratuït. Edat. A partir de 14 anys.
  • Creació musical i rimes. Beat, bases rítmiques, lletres i versos,… Data: 23 de febrer. Hora: 18:00 a 20:00 h. Lloc. Casal de Joves la Palma. Preu: Gratuït. Edat: a partir de 12 anys.
  • Esquiada a Porta Ainé. El preu inclou transport, forfait i assegurança. Data: 24 de febrer. Hora: sortida a les 5:00 h (Pg Mata). Preu: 20/25 euros. Edat: a partir de 14 anys.
  • Treu suc de la càmera del meu mòbil. Treu el màxim rendiment de la teva càmera de mòbil per aper penjar fotos guapes a les teves xarxes socials. Data: 28 de febrer. Hora: 17:00 a 19:00 h. Lloc: Casal de Joves la Palma. Preu: gratuït. Edat: a partir de 14 anys.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.