‘Tante belle cose’ de Carlos Díaz

La galeria Anquins presenta ‘Tante belle cose’, pintures recents de l’artista Carlos Díaz (Barcelona, 1968) amb el paisatge urbà com a element central, però explicat des d’una perspectiva personal centrada en retratar les petites coses del dia a dia, tret que caracteritza i identifica a l’artista.

L’exposició rep el nom Tante belle cose, un auguri originari d’Itàlia que s’utilitza per reconèixer la bellesa dels petits detalls de la vida quotidiana, tal com explica l’artista. Amb aquesta exposició Carlos Díaz busca, en pròpies paraules de l’artista, “fer un paral·lelisme entre l’auguri i la meva forma d’experimentar la bellesa, la de la meva quotidianitat, la que regeix la meva pintura i crea el meu món plàstic”.

Com assenyala el crític d’art Ramon Casalé, Carlos Díaz “dóna molta importància a tres apartats que son essencials en el món de la pintura, com són la llum, l’ombra i el reflex”. Tres elements que trobem molt presents en cada una de les obres que podran veure’s exposades a la galeria fins al 15 de juny.

Els seus quadres són plens de sensibilitat, cuidats al detall. Creen una sensació de proximitat en qui els mira i “aquí és on ens adonem del veritable mèrit del seu treball, com és la recerca d’allò quotidià per convertir-ho en l’essencial”.

Galeria Anquin’s
De dimarts a divendres d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h i els dissabtes d’11 a 13.30 h.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.