Teatre Bartrina, programació hivern-primavera

Programació Teatre Bartrina

Aquest mes comença la programació d’hivern-primavera del Teatre Bartrina, el diumenge 26 amb el concert de Lluís Capdevila, que presenta el seu darrer treball ‘Ètim’.

El mes de febrer serà el torn de Joan Masdéu amb el concert ‘La Flor del Panical’ (dia 1), les representacions de les obres ‘La partida d’escacs’ (dia 8), ‘Calma!’ (dia 9), ‘Rita’ (dia 15) i ‘Springbreaker’ (dia 29) i l’espectacle familiar ‘Little Night’ (dia 16).

El mes de març ens portarà les representacions de les obres ‘Abans que es faci fosc’ (dia 7) i ‘Mon pare és un ogre!’ (dia 8) i els concerts de Monica Green (dia 14) i Aiala (dia 15), així com el Festival Breus (se celebra del 19 al 21).

L’abril ens proposa les representacions de ‘Les variacions Bildelberg’ (dia 4), ‘Els ocells’ (dia 18), ‘Turist (or not turist)’ de la cia Clownic (dia 19) i ‘Molt soroll per res’ de la cia La Gata Borda (dies 25 i 26). Els dies 21 i 22 el teatre acull la segona edició del projecte educatiu ‘Tots dansem’.

Al maig s’hi celebra el LXXIII Concurs Exposició Nacional de Roses (del 9 a l’11) i les representacions dels muntatges ‘L’amic retrobat’ (dia 23), ‘Un dia qualsevol’ (dia 24) i ‘Solitud’ de Víctor Català (dia 30).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.