Teatre Fortuny, programació hivern-primavera

Programació teatre Fortuny

Els dies 28 i 29 d’aquest mes de gener l’actuació del Ballet Clàssic de Sant Petersburg inaugura la programació de la temporada hivern-primavera del Teatre Fortuny.

El mes de febrer ens portarà el concert de Simfonova ‘Òpera, de què vas?’ (dia 7), l’espectacle familiar ‘Història d’un mitjó’ (dia 8) i les representacions de l’obra ‘La rambla de les floristes’ de Josep Maria de Sagarra (dia 18) i del musical de Dagoll Dagom ‘Maremar’ (dia 29).

Març ens proposa l’òpera ‘La Traviata’ de Giuseppe Verdi (dia 10), les representacions de les obres ‘La dona del 600’ (dia 13), el clàssic de William Shakespeare ‘Rey Lear’ (dia 17) i ‘Això ja ho he viscut’ de Sergi Berbel (dia 31), també se celebra la gala de dansa ‘Centenari Royal Academy of Dance’ (dia 28).

A l’abril serà el torn del concert ‘Vespres amb Marta Mathéu’ (dia 14), l’espectacle familiar ‘Els músics de Bremen’ (dia 18), la representació de les obres ‘El pare de la núvia… i potser del nuvi!’ amb Joan Pera (dies 21 i 22) i ‘Viejo amigo Cicerón’ protagonitzada per Josep Maria Pou (dia 28) i se celebra la XXXV Gala de dansa (dia 25).

Maig ens portarà la presentació del nou disc d’Els Amics de les Arts (dia 8), l’espectacle familiar de Doctor Prats ‘El Festribalet’ (dia 10), l’òpera ‘Macbeth’ de Giuseppe Verdi (dia 12) i les representacions de les obres ‘Una història real’ (dia 19) i ‘Eva contra Eva’ (dia 29)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.