Tecnol reconeguda als Premis Medi Ambient Ciutat de Reus

T.Q. Tecnol, empresa de fabricació de productes industrials i solucions tècniques del grup industrial MaserGrup, ha estat reconeguda amb un dels Premis ‘Medi Ambient Ciutat de Reus’ que han lliurat la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Reus a les empreses que han destacat per les seves bones pràctiques mediambientals. En el veredicte dels premis, el jurat ha valorat l’aposta realitzada per Tecnol en l’àmbit de la sostenibilitat i el respecte pel Medi Ambient en la construcció de la seva nova seu corporativa.


La nova seu de Tecnol, ubicada al polígon industrial Mas de les Ànimes de Reus, és un edifici intel·ligent i 100% autosostenible que compta amb les certificacions d’eficiència més prestigioses, com la certificació de Construcció LEED Gold del Consell de la Construcció verda dels EUA, el Certificat de Neutralitat en Carboni, el Certificat RESET de Qualitat de l’Aire Interior i una Qualificació Energètica A+.


El president i fundador de Tecnol, Xavier Martínez i Serra, qui no ha pogut assistir a l’entrega del guardó perquè es troba fora de viatge, ha expressat la seva satisfacció pel reconeixement rebut. “La nostra vocació és poder contribuir a millorar la qualitat de vida del conjunt de la societat i del planeta on vivim”. També ha manifestat que la consciència mediambiental és una tasca necessària de totes les empreses. Segons Martínez i Serra, “les empreses que no siguin capaces de ser sostenibles podran guanyar diners, però no tenen recorregut a llarg termini”.

En aquest sentit, en els darrers deu anys Tecnol ha fet un esforç per produir i comercialitzar productes eficients, reciclats, reciclables i sostenibles. Fruit d’això, ara col·labora amb més de 4.000 Ajuntaments i és l’empresa que distribueix i instal·la més il·luminació solar de tota Espanya.


A més a més, fidel al seu compromís ètic amb la societat, Tecnol és integrant de l’European Clean Hydrogen Alliance, impulsada per la Comissió Europea, i membre del Pacte Mundial de les Nacions Unides pel desenvolupament sostenible i de la responsabilitat social a través de l’aplicació dels Deu Principis per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


Aquesta nova seu corporativa comptarà també amb una de les 19 instal·lacions de l’Associació Comunitat Energètica del Polígon Agro-Reus. Projecte, cofinançat amb 2M€ de Fons Next Generation, que l’Ajuntament de Reus i MaserGrup lideren a favor de la sostenibilitat de la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.