Temporada de primavera, Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Durant els mesos de març, abril, maig i juny podeu gaudir de l’excel·lent programació de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Març

Durant aquest mes tenim sis propostes. La primera el divendres 1 a les 21 h amb l’actuació de la cantautora Judit Neddermann que presenta el seu darrer treball ‘Nua’. El diumenge dia 3 a les 19 h és el torn de ‘Fràgil’ que interpretarà ‘Cubeando’ Jobim. El dissabte següent, dia 9, a les 21 h el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados ens ofereix un recital amb un programa de cançons populars del Pirineu. El diumenge 10, podeu gaudir del concert familiar ‘El pot petit’ (aquest espectacle està fora d’abonament i l’entrada és amb invitació). Se celebren dos passis a les 11 i a les 17 h. El divendres 15 novament
a les 21 h el recital ‘Dues cultures i una ànima’ combina la música tradicional japonesa interpretada pel shamisen de l’Hisao Suginaka amb la veu i dansa Nihon Buyou. La darrera proposta d’aquest mes és el concert de l’Ensemble O Vos Omnes dedicat al compositor Heinrich Schütz. El divendres 22 a les 21 h.

Abril

El mes d’abril ens porta un concert de Josep M. Ferrando i Jordi López amb un programa centrat en la Sonata op. 80 per a violí i piano de Sergei Prokofiev. El divendres 5 a les 21 h.

Maig

El mes de maig podem gaudir de dos nous concerts. El dissabte 11 a les 21 h el Cor Sant Esteve ens ofereix el recital ‘La cançó oblidada’. Un concert al voltant de la música per a infants de  principis del segle XX. El darrer dia del mes a les 21 h se celebra el segon concert de la residència artística del Quartet Gerhard amb dos dels seus eixos: les grans obres clàssiques per a quartet de corda i el seu compromís amb la creació.

Juny

La programació es clou el diumenge 2 a les 19 h amb el concert de celebració del 30è aniversari de l’Orquestra Händel, que comptarà amb la participació del Quartet Gerhard, que va formar part del col·lectiu.

VENDA DE LOCALITATS:

Vestíbul de l’Auditori Josep Carreras, ubicat a la plaça Frederic Mompou, 1 de Vila-seca, des d’una hora abans de l’inici del concert. Amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web:

auditorijosepcarreras.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.